OPLEIDING RF APPARATUUR MET CERTIFICAAT

RF Lifting doorgaans ook wel non-surgical (face) lifting genoemd, is de nieuwste vorm van huidverstrakking voor zowel het gezicht als voor het gehele lichaam. RF therapie geeft verbluffende anti-aging resultaten al na één behandeling. Bij RF wordt gebruik gemaakt van hoogfrequente energie. De trillingen verwarmen de diepliggende huid zodat er door de fibroblasten extra collageen wordt aangemaakt, waardoor de huidstructuur aanzienlijk verbetert. Door de bloedcirculatie worden afvalstoffen sneller afgevoerd uit het lichaam en daardoor kan de huid meer voedingsstoffen en zuurstof opnemen.

Er zijn diverse verschillende RF apparaten in de omloop o.a. RF Bipolair en/of Monopolair, Fractional Microneedle (Scarlet S-RF apparaat),  RF Thermage en ga zo maar door. Heb jij jouw eigen RF apparaat of je weet niet welk RF apparaat je  moet nemen voor jouw anti- aging lichaamsbehandelingen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Inhoud opleiding Rf  praktijkgericht:

 • Huidanalyse o.a. aandoeningen
 • Oppervlakte reiniging, peeling
 • Anti-aging o.a. gezicht, hals, onderkin, decolleté, armen, buik, billen en benen
 • Huidverbetering o.a. verjonging en verminderde huidverslapping
 • Verwijderen o.a. fijne rimpels,  pigmentvlekken, ouderdomsvlekken
 • Verbetering o.a.  grove poriën, acne, littekens, en cellulite, striae, zonbeschadigde huid en de doffe huid
 • Aanbrengen Thermage Paper Lattice for Face
 • Gezichtsmaskers o.a. alginaat
 • Spantechnieken
 • Instellen RF apparaat
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties

Lichte theorie:

 • Anatomie en dermatologie
 • Product en materiaalkennis o.a. Primia Cosmetics
 • Hygiëne  en Arbo 

Huidverbeterend, anti-aging RF kopen? Kijk op de website van groothandel Derma Codes.

Volg jouw opleiding bij een erkend instituut! Jolange Opleidingen is geregistreerd bij het CRKBO!

Kleine groepen vanaf 2 t/m 4 cursisten!

Aanwezig schriftelijke opleiding en/of instructiefilm.

Bij Jolange opleidingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een dag- of avondopleiding!
Je kan kiezen voor een vrije instroom. Dan bepaal je zelf jouw startdatum. Je kan ook kiezen voor een vaste startdatum. Jouw wachten wordt dan beloond met een leuke korting!

 

Dagopleiding

Avondopleiding

Duur van de opleiding:

1 dag

1 avond

Lestijden:

9.00 t/m 15.00 uur

16.30 t/m 22.00 uur

Thuisstudie theorie:

Circa 3 uur

Circa 3 uur

Thuisstudie praktijk:

Circa 6 uur

Circa 6 uur

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:


Maandag t/m vrijdag


Maandag of donderdag

Vaste Startdata:

16 juli,
11 september, 4 november
of 27 januari 

4 juli, 9 september,
14 november of 13 februari

Kosten vrije instroom:

€ 375,-

€ 375,-

Kosten vaste startdata:

€ 325,-

€ 325,-

Niveau praktijk:

Vergelijkbaar met mbo-3

Bestemd voor:

Vanaf 16 jaar - Geen vooropleiding nodig

juvederm_ba1_000.JPG


Wat wordt er verstaan onder de opleiding RF huidverbetering?3-4.jpg

 • Zelfstandig werken
 • De cliënt ontvangen en adviseren
 • De RF huidverbetering behandeling voor te bereiden
 • Behandelingen naar behoren uit te kunnen voeren
 • Je creativiteit in te zetten
 • Klantgericht te handelen
 • Te plannen en organiseren
 • Hygiënisch en milieubewust te werken


Beroepsmogelijkheden

 • Starten van een eigen schoonheidssalon
 • Bij een schoonheidssalon in loondienst gaan
 • Aan de slag bij een beauty/wellness centre


Voor wie is de opleiding RF huidverbetering?

In principe kan iedereen (vanaf 16 jaar) de opleiding volgen. Ook voor diegene die een eigen salon willen beginnen is deze opleiding zeer geschikt.

 

Modellen

Je dient zelf twee modellen mee te nemen. Jolange Opleidingen heeft eventueel een modellenlijst beschikbaar als je hier behoefte aan hebt.

 

Bijzonderheden

Na de opleiding ontvang je een certificaat. Jolange Opleidingen geeft 100% certificaatgarantie. Heb je na de opleiding nog vragen over dingen die niet of nog niet helemaal duidelijk zijn in de praktijk, dan kun in overleg met de docent terug komen voor een kosteloze les.

 

Aanwezig: Schriftelijke opleiding en of instructiefilm.acnebehandeling-1500x530.jpg

 

Lesdagen

Je kan bij Jolange Opleidingen zelf een voorkeursdatum en voorkeurs dag aangeven.

Deze opleiding start wekelijks

 • Dagopleiding maandag t/m vrijdag.
 • Avondopleiding  maandag of donderdag.

Gratis examen

Binnen opleidingsschool Jolange is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? 
Geen enkel probleem, je kunt zonder extra kosten herkansen!

 

Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Jolange Opleidingen geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Om de kosten van het startpakket zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit, hebben wij met groothandel Derma Codes voor hair, beauty en wellness een samenwerking, waardoor wij jouw startpakket voor de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Als je een startpakket afneemt bij groothandel Derma Codes krijg je bij diverse opleidingen enkele starttools gratis. Gebruik van diverse beauty apparatuur wordt voor een redelijk bedrag per dag verhuurd aan onze Jolange-cursist. Dit kunnen wij doen doordat wij speciale afspraken hebben met onze leverancier, waar jij van profiteert.

Bij Jolange Opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam

Extra en vervolgopleidingen

Door het volgen van extra opleidingen verbreed je behandelingen in jouw salon aanzienlijk. Een opleiding in apparatuur kennis, is ook perfect om jezelf  specialiseren in beauty technologie specialist! Naast het leren van apparatuur kennis kun je bij ons terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van haarmode en beauty. Na het volgen van een onze opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen?  Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Na deze opleiding RF huidverbetering kan je je nog verder specialiseren in bijv:

OMSCHRIJVING VAN DE OPLEIDING RADIOFREQUENTIE-ENERGIE HUIDVERBETERING APPARATUUR MET CERTIFICAAT

Radiofrequentie is een uniek systeem op basis van de RF-technologie en is geschikt voor een reeks behandelingen, zoals o.a. huidversteviging, acne, rimpels, cellulitis enz. Radiofrequentie levert gerichte en optimale RF energie in de huid door middel van drie of meer elektroden. De warmte energie ligt centraal tussen de elektroden en is gericht op het te behandelen gebied. Deze gerichte energie levert een verrassend en direct zichtbaar resultaat al na de eerste huidverbeterende  behandeling.

De elektroden zorgen ervoor dat de fibroblasten worden gestimuleerd om extra collageen en elastine aan te maken. Tevens worden de collageenvezels samengetrokken waardoor er direct huidversteviging plaatsvindt. Na één anti-aging behandeling is er al een verbluffend resultaat: de huid wordt verstevigd (‘gelift’) en rimpeltjes en lijntjes vervagen. Door de antiseptische werking van de elektroden is dit zeer geschikt voor een acne behandeling die leidt tot een afname van ontsteking.

De huid krijgt de jeugdige en stevige uitstraling die we allemaal willen. Voor optimaal resultaat biedt je de behandeling aan in een kuurverband van  3 t/m  behandelingen. De RF behandeling voelt aangenaam en is volledig pijnloos.

Wil jij werken met de unieke anti-aging/huidverbetering RF apparaat, maar heb je geen idee hoe je het apparaat in moet stellen en welke eigenschappen de machine allemaal heeft? Jolange Opleidingen biedt je de unieke mogelijkheid om de opleiding Huidverbetering anti-aging RF te volgen.

De procedure met de RF luistert erg nauw, want wordt er te diep of net iets te lang in de huid gewerkt met de RF, dan kan je het weefsel juist beschadigen. Als je de Rf behandeling niet goed uitvoert, kan het onderhuidse vetweefsel verdwijnen, hierdoor ziet jouw klant er in plaats van jonger juist ouder uit. Een opleiding voor de omgang met RF apparatuur is daarom van groot belang.

Tijdens deze opleiding leren onze professionele docenten je alles over o.a. welke anti-aging behandelingen mogelijk zijn en hoe deze uitgevoerd worden en hoe RF kan worden toegepast voor huidverbetering en anti-aging.

Heb je een eigen RF- apparaat? Neem deze dan mee naar de opleiding, zodat wij gelijk met jouw  apparaat kunnen behandelen.

erkend

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.