OPLEIDING PLASMA LIFT FIBROBLASTING BASIS MET CERTIFICAAT

De Plasma Lift of ook wel plasmage genoemd, is een Ionic Lift Plasma-Generator die atmosferische lucht tussen de huidplooien ioniseert. Hierdoor staat er een plasmawolk. Overtollige huid wordt door de plasmawolk pijnvrij en op een gecontroleerde wijze verwijderd. Hiermee worden een natuurlijke en verbluffende resultaten behaald.

Met een fibroblasting anti-aging behandeling is geen operatie meer nodig en voorkom je dus littekens op het lichaam! Wie wilt dit nu niet in zijn salon of kliniek aanbieden?!

Bij een ooglidcorrectie zijn de risico’s en bijwerkingen maar al te bekend. Denk bijv. aan zwellingen zoals blauwe, paarse en gele bloeduitstortingen rondom de ogen, ontsierende littekens, een vervelend (en vaak blijvend) trekkering gevoel rondom de ogen en zelfs infectiegevaar. Dat is nu allemaal verleden tijd!  Volg na de opleiding de masterclass fibroblast.

Inhoud basis opleiding Plasma Lift “fibroblasting"

Zeer praktijkgericht:

 • Huidanalyse o.a. aandoeningen
 • Oppervlakte reiniging
 • Huidverbetering en verjonging
 • Rimpels verwijderen o.a. ooglift, kraaienpootjes en wenkbrauwlift.
 • Verwijderen van pigmenten en fibromen 
 • Aandoeningen verhelpen o.a. vocht onder de ogen
 • Instellen Plasma Lift fibroblasting apparaat
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties

Lichte theorie:

 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Product en materiaalkennis o.a. Primia Cosmetics
 • Hygiëne, Arbo en Milieu
 • Communiceren en adviseren

 

Kleine groepen vanaf 2 t/m 4 cursisten

Jolange-opleidingen is een erkend instituut, aangesloten bij diverse instanties!

Fibroblast pen kopen? Groothandel Derma Codes  heeft de ACCOR Cosmetic Corrector!

Aanwezig schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

Bij Jolange opleidingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een dag- of avondopleiding!
Je kan kiezen voor een vrije instroom. Dan bepaal je zelf jouw startdatum. Je kan ook kiezen voor een vaste startdatum. Jouw wachten wordt dan beloond met een leuke korting!

 

Dagopleiding

Avondopleiding

Duur van de opleiding:

1 dag

1 avond

Lestijden:

9.00 t/m 15.00 uur

16.30 t/m 22.00 uur

Thuisstudie theorie:

Circa 3 uur

Circa 3 uur

Thuisstudie praktijk:

Circa 6 uur

Circa 6 uur

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:


Maandag t/m vrijdag


Maandag of donderdag

Vaste Startdata:

13 augustus,
3 oktober of 19 november

26 augustus,
10 oktober of 12 december

Kosten vrije instroom:

€ 400,-

€ 400,-

Kosten vaste startdata:

€ 350,-

€ 350,-

Niveau praktijk:

Vergelijkbaar met mbo-3

Bestemd voor:

Vanaf 16 jaar - Enige kennis van de huid nodig
erkend

 Wat wordt er verstaan onder Plasma Lift fibroblasting? 

 • Zelfstandig werken
 • De cliënt ontvangen en adviseren
 • De behandeling voor te bereiden
 • Goed uit gevoerde behandeling te kunnen geven
 • Klantgericht te handelen
 • Te plannen en organiseren
 • Hygiënisch en milieubewust te werken
 • Producten kennis 

Beroepsmogelijkheden

 • Toevoeging binnen jouw schoonheidssalon
 • Werken bij een schoonheidsspecialiste

Voor wie is de opleiding Plasma Lift fibroblasting?  

Voor iedereen die beschikt over enige kennis van de huid.

Modellen

Bij deze opleiding heb je 2 modellen nodig (model 1: Behandeling: verwijderen pigmentvlekken en fibromen + fronsrimpel en model 2: Behandeling: Oog lift bovenoogleden). Het is af te raden om een model mee te nemen met zware oogleden/vet, deze behandeling zal behandeld worden in de eventuele vervolg Pro-training. Geen model? Geen nood wij hebben een modellenlijst beschikbaar.
 

Bijzonderheden

Na de opleiding ontvang je een certificaat. Jolange Opleidingen geeft 100% certificaatgarantie. Heb je na de opleiding nog vragen over dingen die niet of nog niet helemaal duidelijk zijn in de praktijk, dan kun in overleg met de docent terug komen voor een kosteloze les.

 

Aanwezig: Schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

 

Lesdagen

Je kan bij Jolange Opleidingen zelf een voorkeursdatum en voorkeursdag aangeven.

Deze opleidingen starten wekelijks

1 x per week

Dagopleiding: maandag t/m vrijdag

Avondopleiding: maandag of donderdag

 

Gratis examen

Binnen opleidingsschool Jolange is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? 
Geen enkel probleem, je kan zonder extra kosten herkansen! 

 

Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Jolange Opleidingen geniet je van een professionele opleiding/cursus, waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Om de kosten van het startpakket zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit, hebben wij met groothandel Derma Codes voor hair, beauty en wellness een samenwerking, waardoor wij jouw startpakket voor de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Als je een startpakket afneemt bij groothandel Derma Codes krijg je bij diverse opleidingen enkele starttools gratis. Gebruik van diverse beauty apparatuur wordt voor een redelijk bedrag per dag verhuurd aan onze Jolange-cursist. Dit kunnen wij doen doordat wij  speciale afspraken hebben met onze leverancier, waar jij van profiteert.

Bij Jolange Opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam

 

Extra en vervolgopleidingen

Door het volgen van extra opleidingen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Naast dat je alles leert op het gebied van de plasma lift, kun je bij ons terecht voor veel meer opleidingen op het gebied uiterlijke verzorging en beauty apparatuur. Na het volgen van een onze opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

OMSCHRIJVING OPLEIDING PLASMA LIFT FIBROBLASTING

De Fibroblast eyelift training is als eerste in Nederland bij Jolange Opleidingen te volgen. Dit plasma skin apparaat heeft nog vele andere verbluffende behandelingen, zoals het behandelen van o.a. littekens, striae en pigment vlekken.

Wij van Jolange raden de ACCOR Plasma Pen aan! Haal deze bij Derma Codes, de officiële ACCOR distributeur van Nederland. Het plasma skin lifting apparaat maakt de huid o.a. rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct een zichtbaar resultaat.

Bij een plasma lift behandeling gaat een zachte flits op de huid en glijd langzaam over de huid. Deze plasmabundel doordringt de huid en kan zo heel precies gericht worden op de probleemgebieden.

De plasmastroom zorgt voor vrije negatief geladen elektronen en positief geladen ionen. Door deze vrijgekomen energie worden de Fibroblasten sterk geprikkeld. De fibroblasten spelen (ook) een belangrijke rol in de wondheling. Een fibroblast kan zich omvormen tot myofibroblasten, zij maken een wond dicht en zijn verantwoordelijk voor het littekenweefsel, dat vooral uit collageenvezeltjes bestaat. 

Heb jij je eigen fibroblast pen apparaat? Dan kan je gewoon deelnemen met deze Fibroblast eyelift opleiding. Een behandeling met plasma lift kent vele namen, zoals: XO cellplasma streaming, middels Ionic LIFT, Fibro lift, eye lifting, soft Xo Plasma, Jett Plasma lift profi, Fibroblasting eyelift, co2 plasma skin, Jett Plasma, PlexR, eyeblast en Purebeau. Deze geven niet allemaal dezelfde resultaten! De ACCOR Cosmetic corrector van groothandel Derma Codes heeft bewezen de beste resultaten te geven! Jolange Opleidingen geeft geen opleiding met Purebeau Fibroblast eye lift.

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.