Opleiding BB Glow met Certificaat

BB Glow is dé schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering.

De opleiding meso BB glow heeft twee verschillende serums die uitgebreid worden uitgelegd tijdens de opleiding. BB Glow serum geeft een mooie egale teint aan de huid (geen foundation effect). BB Glow met semipermanente foundation wordt op dezelfde manier in de huid gebracht door middel van een DermaPen. Het zorgt voor een natuurlijk mooi egale look die de huid zelfs een tint lichter of donkerder kan maken. De klant heeft geen foundation meer nodig, pigmentvlekken en roodheden verdwijnen als sneeuw voor de zon wie wil dat nou niet!

De BB glow foundation valt officieel niet onder permanente make-up aangezien de techniek met een Derma Pen “microneedling” wordt toegepast in de hoornlaag. De BB foundation is gebaseerd op natuurlijke mineralen. De BB Glow serums en BB Glow foundation hebben werkstoffen zoals hyaluronzuur, antioxidanten en werken huidverbeterend, versterkend, hydrateert, ontstekingsremmend, egaliserend en vermindert het pigment en grove poriën. Zelfs donkere kringen onder de ogen kunnen gecamoufleerd worden. Een ware heropleving voor de huid.

Volg jouw opleiding BB Glow en camoufleren van donkere kringen bij een erkend opleidingsinstituut. Huidbeschadigingen en fouten zijn zo gemaakt!


Inhoud opleiding BB Glow

 

 • Huidanalyse
 • Luxe behandelingen o.a.

  gezicht, hals, decolleté en handen

  Semipermanente foundation

  BB glow whitening serum

  Donkere kringen camoufleren 

  Kleuropbouw bepaling

  De  perfecte BB glow foundaition

  Reinigen van de huid

  Peeling

  Alginaat maskers

  Derma Pen

  Naald modules

  Spantechnieken

 

Gratis examen. Niet geslaagd? Gratis herkansen.

Kleine groepen 

Volg jouw opleiding bij een Erkend opleidingsinstituut!

Bij Jolange opleidingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een dag- of avondopleiding!
Je kan kiezen voor een vrije instroom. Dan bepaal je zelf jouw startdatum. Je kan ook kiezen voor een vaste startdatum. Jouw wachten wordt dan beloond met een leuke korting!

 

Dagopleiding

Avondopleiding

Duur van de opleiding:

1 dag

1 avond

Lestijden:

9.00 t/m 15.00 uur

16.30 t/m 22.00 uur

Thuisstudie theorie:

Circa 0 uur

Circa 0 uur

Thuisstudie praktijk:

Circa 4 uur

Circa 4 uur

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:


Maandag t/m vrijdag


Maandag of donderdag

Vaste Startdata:

18 juni,
16 juli, 2 augustus
of 23 september 

18 juli, 19 augustus,
24 oktober of 
16 december

Kosten vrije instroom:

€ 350,-

€ 350,-

Kosten vaste startdata:

€ 250,-

€ 250,-

Niveau praktijk:

Vergelijkbaar met mbo-3

Bestemd voor:

Vanaf 16 jaar - Geen vooropleiding nodig
 
erkend

OPLEIDING BB Glow MICRONAALDTHERAPIE MET CERTIFICAAT

Wat wordt er verstaan onder de opleiding BB Glow? 

 • Zelfstandig werken
 • De cliënt ontvangen en adviseren
 • De micronaald behandeling voor te bereiden
 • Je creativiteit in te zetten
 • Klantgericht te handelen
 • Te plannen en organiseren
 • Hygiënisch en milieubewust te werken

 

Beroepsmogelijkheden

 • Starten van een eigen schoonheidssalon
 • Werken bij een schoonheidssalon
 • Werkzaamheden verrichten bij een beauty/wellness centre

 

Voor wie is de opleiding BB Glow?

Voor iedereen die zijn kennis wil verbreden (vanaf 16 jaar). Ook voor diegene die een eigen salon willen beginnen is deze micronaaldtherapie opleiding zeer geschikt.

 

Modellen

Je dient zelf twee modellen mee te nemen. Jolange Opleidingen heeft eventueel een modellenlijst beschikbaar als je hier behoefte aan hebt.

 

Bijzonderheden

Na de opleiding ontvang je een certificaat. Jolange Opleidingen geeft 100% certificaatgarantie. Heb je na de opleiding nog vragen over dingen die niet of nog niet helemaal duidelijk zijn in de praktijk, dan kun in overleg met de docent terug komen voor een kosteloze les.

 

Aanwezig: Schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

 

Lesdagen

Je kan bij Jolange Opleidingen zelf een voorkeursdatum en voorkeursdag aangeven.

Deze opleiding start wekelijks

 • Dagopleiding: maandag t/m vrijdag
 • Avondopleiding: maandag of donderdag

 

Gratis examen

Binnen opleidingsschool Jolange is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? 
Geen enkel probleem, je kunt zonder extra kosten herkansen!

 

Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Jolange Opleidingen geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Om de kosten van het startpakket zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit, hebben wij met groothandel Derma Codes voor hair, beauty en wellness een samenwerking, waardoor wij jouw startpakket voor de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Als je een startpakket afneemt bij groothandel Derma Codes krijg je bij diverse opleidingen enkele starttools gratis. Gebruik van diverse beauty apparatuur wordt voor een redelijk bedrag per dag verhuurd aan onze Jolange-cursist. Dit kunnen wij doen doordat wij speciale afspraken hebben met onze leverancier, waar jij van profiteert.

Bij Jolange Opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam

 

Extra en vervolgopleidingen

Door het volgen van extra opleidingen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Een micronaald opleiding is ook perfect om jezelf om te scholen tot schoonheidsspecialiste. Naast het leren werken met de micronaald kun je bij ons terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van haar, wellness en beauty. Na het volgen van een van onze opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Na deze micronaaldtherapie opleiding kan je je nog meer specialiseren in bijv:

Omschrijving Opleiding BB GLow:

Tijdens deze opleiding leer je alles over verschillende huidtypen, het kiezen van de juiste kleur BB glow foundation en BB glow en producten.

De techniek BB glow met microneedling ook wel fractionalneedling genoemd maakt gebruik van een dermapen, dermaroller, die moet beschikken over de nanonaald en de 12 pins needle deze naalden maken minuscule gaatjes in de huid. De huid wordt niet beschadigt het activeert juist de belangrijkste cellen om de huid strakker te maken, collageen en elastine worden gestimuleerd en aangemaakt. Fijne rimpels vervagen zelfs de huid oogt voller en strakker en voelt ook veel soepeler aan.

De DermaPen is dus in eerste instantie bedoeld als skincare treatment, maar ergens (hoogstwaarschijnlijk in China of Rusland) heeft iemand een keer bedacht dat de Dermapen ook wel eens geschikt zou zijn om pigmenten “ foundation” mee in de huid te ‘tatoeëren’ De BB Glow foundation techniek valt officieel niet onder PMU aangezien het niet in diep huid wordt gepigmenteerd en gebruik word gemaakt van de dermpen.

De klant komt voor een gezicht behandeling met BB glow foundation elke 4 tot 6 weken terug voor een herhaal behandeling. Voor de BB glow serum komt de klant gemiddeld om de 2 a 3 maanden voor een herhaal behandeling. Deze extra inkomsten kan jij natuurlijk niet missen in jouw beauty salon.

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure