Opleiding BB Glow met Certificaat

BB Glow is dé schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering.

De opleiding meso BB glow heeft twee verschillende serums die uitgebreid worden uitgelegd tijdens de opleiding. BB Glow serum geeft een mooie egale teint aan de huid (geen foundation effect). Het serum BB Glow met semipermanente foundation wordt op dezelfde manier in de huid gebracht door middel van een DermaPen. Het zorgt voor een natuurlijk mooi egale look die de huid zelfs een tint lichter of donkerder kan maken. De klant heeft geen foundation meer nodig, pigmentvlekken en roodheden verdwijnen als sneeuw voor de zon wie wil dat nou niet!

De BB glow foundation en rouge valt officieel niet onder permanente make-up aangezien de techniek met een DermaPen “microneedling” wordt toegepast. De BB foundation is gebaseerd op natuurlijke mineralen. De BB Glow serums en BB Glow foundation hebben werkstoffen zoals hyaluronzuur, antioxidanten en werken huidverbeterend, versterkend, hydrateert, ontstekingsremmend, egaliserend en vermindert het pigment en grove poriën. Zelfs donkere kringen onder de ogen verminderen. Een ware heropleving voor de huid.

Volg jouw opleiding BB Glow en Rouge bij een erkend opleidingsinstituut. Huidbeschadigingen en fouten zijn zo gemaakt!


Inhoud opleiding BB Glow

 • Huidanalyse
 • Luxe en basis BB glow behandelingen o.a.:
  gezicht, hals, decolleté en handen
 • Semipermanente foundation
 • Semipermanent rouge
 • BB glow serum keuze
 • De perfecte BB Glow kleur toe passen
 • Alginaat maskers
 • Werken DermaPen

 

Gratis examen. Niet geslaagd? Gratis herkansen.

Kleine groepen 

Volg jouw opleiding bij een Erkend opleidingsinstituut!

Bij Jolange opleidingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een dag- of avondopleiding!
Je kan kiezen voor een vrije instroom. Dan bepaal je zelf jouw startdatum. Je kan ook kiezen voor een vaste startdatum. Jouw wachten wordt dan beloond met een leuke korting!

 

Dagopleiding

Avondopleiding

Duur van de opleiding:

1 dag

1 avond

Lestijden:

9.00 t/m 15.00 uur

16.30 t/m 22.00 uur

Thuisstudie theorie:

Circa 0 uur

Circa 0 uur

Thuisstudie praktijk:

Circa 4 uur

Circa 4 uur

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:


Maandag t/m vrijdag


Maandag of donderdag

Vaste Startdata:

8 februari, 23 maart,
2 mei of 17 juni

 4 maart, 23 mei, 
18 juli of 19 augustus

Kosten vrije instroom:

€ 275,-

€ 275,-

Kosten vaste startdata:

€ 175,-

€ 175,-

Niveau praktijk:

Vergelijkbaar met mbo-3

Bestemd voor:

Vanaf 16 jaar - Geen vooropleiding nodig
 
erkend

OPLEIDING BB Glow MICRONAALDTHERAPIE MET CERTIFICAAT

Wat wordt er verstaan onder de opleiding BB Glow? 

 • Zelfstandig werken
 • De cliënt ontvangen en adviseren
 • De micronaald behandeling voor te bereiden
 • Je creativiteit in te zetten
 • Klantgericht te handelen
 • Te plannen en organiseren
 • Hygiënisch en milieubewust te werken

 

Beroepsmogelijkheden

 • Starten van een eigen schoonheidssalon
 • Werken bij een schoonheidssalon
 • Werkzaamheden verrichten bij een beauty/wellness centre

 

Voor wie is de opleiding BB Glow?

Voor iedereen die zijn kennis wil verbreden (vanaf 16 jaar). Ook voor diegene die een eigen salon willen beginnen is deze micronaaldtherapie opleiding zeer geschikt.

 

Modellen

Je dient zelf twee modellen mee te nemen. Jolange Opleidingen heeft eventueel een modellenlijst beschikbaar als je hier behoefte aan hebt.

 

Bijzonderheden

Na de opleiding ontvang je een certificaat. Jolange Opleidingen geeft 100% certificaatgarantie. Heb je na de opleiding nog vragen over dingen die niet of nog niet helemaal duidelijk zijn in de praktijk, dan kun in overleg met de docent terug komen voor een kosteloze les.

 

Aanwezig: Schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

 

Lesdagen

Je kan bij Jolange Opleidingen zelf een voorkeursdatum en voorkeursdag aangeven.

Deze opleiding start wekelijks

 • Dagopleiding: maandag t/m vrijdag
 • Avondopleiding: maandag of donderdag

 

Gratis examen

Binnen opleidingsschool Jolange is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? 
Geen enkel probleem, je kunt zonder extra kosten herkansen!

 

Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Jolange Opleidingen geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Om de kosten van het startpakket zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit, hebben wij met groothandel Derma Codes voor hair, beauty en wellness een samenwerking, waardoor wij jouw startpakket voor de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Als je een startpakket afneemt bij groothandel Derma Codes krijg je bij diverse opleidingen enkele starttools gratis. Gebruik van diverse beauty apparatuur wordt voor een redelijk bedrag per dag verhuurd aan onze Jolange-cursist. Dit kunnen wij doen doordat wij speciale afspraken hebben met onze leverancier, waar jij van profiteert.

Bij Jolange Opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam

 

Extra en vervolgopleidingen

Door het volgen van extra opleidingen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Een micronaald opleiding is ook perfect om jezelf om te scholen tot schoonheidsspecialiste. Naast het leren werken met de micronaald kun je bij ons terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van haar, wellness en beauty. Na het volgen van een van onze opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Na deze micronaaldtherapie opleiding kan je je nog meer specialiseren in bijv:

Omschrijving Opleiding BB GLow:

Tijdens deze opleiding leer je alles over verschillende huidtypen, het kiezen van de juiste kleuren en producten. Ook brengen wij het onderdeel semipermanent rouge/ blush aan de orde. Een blush aanbrengen is zo makkelijk nog niet, er komt veel meer bij kijken. Na het bepalen van de gezichtsvorm van jouw klant is het aanbrengen het belangrijkste onderdeel van de blush. Een blush verkeerd geplaatst vervormd gelijk het gezicht, dat is niet iets wat je wilt verkopen. Let daarom goed op waar jij jouw opleiding gaat volgen.

De techniek BB Glow met microneedling, ook wel fractionalneedling genoemd, maakt gebruik van een DermaPen, dermaroller of fractionalneedling die beschikt over minuscule naaldjes die de huid licht doorboren. Er worden kleine gaatjes in de huid gemaakt. De huid wordt niet beschadigt het activeert juist de belangrijkste cellen om de huid strakker te maken, collageen en elastine worden gestimuleerd en aangemaakt. Fijne rimpels vervagen zelfs de huid oogt voller voelt strakker en ook veel soepeler aan.

De klant voor een behandeling BB Glow komt elke 4 tot 6 weken terug voor een herhaal behandeling. Deze extra inkomsten kan jij natuurlijk niet missen in jouw beauty salon.

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure