OPLEIDING  DIODE LASER MET CERTIFICAAT

Steeds vaker zien we onvoldoende getrainde behandelaars bij ontharingsklinieken. Het uitvoeren van een ontharingsbehandeling met een (diode) laser is niet zonder gevaar. Bij het ontharen met een laser kunnen verbrandingen, met blijvende littekens als gevolg, ontstaan. Volg een erkende opleiding bij Jolange om deze behandeling bekwaam uit te kunnen voeren!

Een diode laser is effectiever dan elk ander type laser (waaronder ipl) waarmee de onthaart wordt. Dit komt door het brede bereik van golflengtes die deze laser bezit. De 755nm verwijdert blonde/grijze en vlassige haren, de 808nm is zeer geschikt voor harde, stugge en diepliggende haren en de 1064nm is in staat om haren op een donkere huid te verwijderen.

Inhoud beauty apparatuur opleiding Diode Laser: 

Zeer praktijkgericht:

·         Huid- en haaranalyse (o.a. aandoeningen)

·         Oppervlakte reiniging

·         Permanent ontharen (o.a. gezicht, nek, bikini, borst en lichaam)

·         Groeifasen en haarsoorten herkennen

·         Maskers en gezichtspakkingen aanbrengen (o.a. alginaat- en koelmaskers)

·         Instellen diode laser apparaat

·         Behandelplan opstellen

·         Indicaties en contra-indicaties

Theorie:

·         Anatomie, fysiologie en dermatologie

·         Product en materiaalkennis( o.a. Primia Cosmetics)

·         Hygiëne, Arbo en Milieu

·         Communiceren en adviseren

Volg jouw opleiding bij een erkend instituut! Jolange-opleidingen is geregistreerd bij CRKBO!

Kleine groepen 2 t/m 4 cursisten!

Op zoek naar de nieuwste diode laser? Groothandel Derma Codes in Rotterdam.

Bij Jolange opleidingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een dag- of avondopleiding!
Je kan kiezen voor een vrije instroom. Dan bepaal je zelf jouw startdatum. Je kan ook kiezen voor een vaste startdatum. Jouw wachten wordt dan beloond met een leuke korting!

 

Dagopleiding

Avondopleiding

Duur van de opleiding:

1 dag

1 avond

Lestijden:

9.00 t/m 15.00 uur

16.30 t/m 22.00 uur

Thuisstudie theorie:

Circa 4 uur

Circa 4 uur

Thuisstudie praktijk:

Circa 10 uur

Circa 10 uur

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:


Maandag t/m vrijdag


Maandag of donderdag

Vaste Startdata:

2 juli, 23 augustus,
18 september of
14 oktober

2 september, 
14 november of
19 december 

Kosten vrije instroom:

€ 375,-

€ 375,-

Kosten vaste startdata:

€ 325,-

€ 325,-

Niveau praktijk:

Vergelijkbaar met mbo-4

Bestemd voor:

Vanaf 18 jaar - Geen vooropleiding nodig

OMSCHRIJVING VAN DE OPLEIDING DIODE LASER LICHAAMSONTHARING

Een behandeling met een Diode Laser is nagenoeg pijnloos en is het gehele jaar mogelijk, dus ook in de zomer! Dit is de meest veilige methode van permanente haar verwijdering en geschikt voor alle huidtinten, zelfs de negroïde huid!

Jolange geeft de opleidingen met de nieuwste diode lasers van www.dermacodes.nl. Derma Codes staat garant voor de kwaliteit van de nieuwste technologie. Het is bij Jolange ook mogelijk deze opleiding te volgen met jouw eigen apparaat, je neemt dan ook jouw laser mee naar de opleiding! Ook is het mogelijk om via Derma Codes een Diode laser te huren voor de opleiding. 

Verschil tussen de Diode laser en IPL

De diodelaser zendt uit op meer golflengtes en kan door zijn hoge energie vermogen veel dieper liggende haarwortels vernietigen. Hierdoor kan met de diode laser elke plaats op de huid onthaard worden, zelfs de plaatsen waar flitslampen (IPL) afhaken. Ook zijn diode lasers uitgevoerd met verschillende behandelkoppen, waardoor zowel kleine als grotere oppervlakken op de huid moeiteloos onthaard worden kunnen worden. Denk ook aan de haartjes op en/of in de oren, neus, tussen de wenkbrauwen of bovenlip.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat flitslicht (IPL) voor ontharen minder effectief is dan lasers, zoals de diodelaser. Dit houdt in dat er aanzienlijk minder behandelingen nodig zijn met diodelaser dan met flitslicht, wat scheelt in kosten. Wat voor vele klanten een opluchting zal zijn is dat een behandeling met de Diode laser nagenoeg pijnloos is.

Kiezen tussen een alexandrite laser, yag laser of diode laser?

Ontwikkelaars op het gebied van definitief ontharen hebben het voor elkaar gekregen om de krachtige alexandrite en yag laser te integreren (samen te voege) in de “gouden standaard” Diode laser.

Deze nieuwe techniek heet Diolaze XL. De Diolaze XL is goed nieuws voor mensen met ongewenste haargroei op een lichte huid! Deze ingenieuze 3-in-1 laser, pakt in dezelfde behandeling zowel dunne, grove, licht gepigmenteerde als donkere haren aan. Snel, veilig en effectief.

Met deze drie technieken heb je voor elke haarkleur, haardikte en huidskleur de meest effectieve laser. De nieuwste ontwikkeling voor laser ontharing is dan ook gebaseerd op het integreren van deze technieken ín de diode laser. Laser ontharing is hierdoor nog veiliger en nog effectiever!

Word de laserbehandeling vergoed door de zorgverzekeraars?

Het laser ontharen wordt door diverse zorgverzekeraars vergoed. Wil je weten wat jouw zorgverzekeraar allemaal vergoed, vraag dit na!

erkend

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.