OPLEIDING CAVITATIE MET CERTIFICAAT
AFSLANKTHERAPIE / HUIDVERBETERING / CELLULITIS / VETREDUCTIE / ANTI-AGE / CUPPING

Wil jij graag een non-chirurgische liposuctie behandeling geven in je salon? Volg dan de Cavitatie afslanktherapie opleiding bij Jolange Opleidingen! Via deze alternatieve wijze, waar geen operatie of injecties aan te pas komen, wordt middels geluidsgolven het lichaamsvet vrij gemaakt. Vervolgens worden de vetcellen op natuurlijke wijze afgebroken.

Na kort het theoriegedeelte thuis te hebben doorgenomen, ga je snel zelf aan de slag met het RF/Ultrasoon apparaat. Onze professionele docenten leren je om het apparaat optimaal te beheersen, zodat jij snel afslank-, anti-ageing- en huidverbetering behandelingen kunt uitvoeren!

Heb je een eigen cavitatie apparaat? Neem deze dan mee naar de opleiding zodat wij gelijk met jouw apparaat behandelingen kunnen geven.

Inhoud beautyapparatuur opleiding Cavitatie met RF

Zeer praktijkgericht:

 • Huidanalyse o.a. aandoeningen
 • Oppervlakte reiniging
 • Huidverbetering en verjonging
 • Anti- aging o.a. gezicht, hals, onderkin, decolleté, armen en buik
 • Verbetering o.a. acne, grove poriën en cellilute
 • Afslankbehandelingen o.a. billen, buik, benen, love handles, armen en nek
 • Maskers en gezichtspakkingen o.a. alginaat en koelmaskers
 • Lichaamspakkingen.
 • Massages o.a. vacuüm, cupping, infrarood en futon
 • Spantechnieken
 • Instellen cavitatie machine
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties

Lichte theorie:

 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Product en materiaalkennis o.a. Primia Cosmetics
 • Hygiëne, Arbo en Milieu

 

Volg jouw opleiding bij een erkend instituut! Jolange Opleidingen is geregistreerd bij het CRKBO!

Cavitatie apparaat kopen? Groothandel Derma Codes in Rotterdam.

Kleine groepen vanaf 2 t/m 4 cursisten!

Aanwezig schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

Bij Jolange opleidingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een dag- of avondopleiding!
Je kan kiezen voor een vrije instroom. Dan bepaal je zelf jouw startdatum. Je kan ook kiezen voor een vaste startdatum. Jouw wachten wordt dan beloond met een leuke korting!

 

Dagopleiding

Avondopleiding

Duur van de opleiding:

1 dag

1 avond

Lestijden:

9.00 t/m 15.00 uur

16.30 t/m 22.00 uur

Thuisstudie theorie:

Circa 3 uur

Circa 3 uur

Thuisstudie praktijk:

Circa 6 uur

Circa 6 uur

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:


Maandag t/m vrijdag


Maandag of donderdag

Vaste Startdata:

8 juli,
26 augustus, 3 oktober
of 20 december

22 augustus 9 september,
7 november of 17 december

Kosten vrije instroom:

€ 375,-

€ 375,-

Kosten vaste startdata:

€ 325,-

€ 325,-

Niveau praktijk:

Vergelijkbaar met mbo-3

Bestemd voor:

Vanaf 16 jaar - Geen vooropleiding nodig

DSC_0045 (Kopie).JPG


Wat wordt er verstaan onder de opleiding Cavitatie?Obagi-Dia17kopie-300x194.png

 • Zelfstandig werken
 • De cliënt ontvangen en adviseren
 • De cavitatie behandeling voor te bereiden
 • Klantgericht te handelen
 • Te plannen en organiseren
 • Hygiënisch en milieubewust te werken


Beroepsmogelijkheden

 • Starten van een eigen afslankstudio 
 • Werken bij een schoonheidssalon
 • Werkzaamheden verrichten bij een beauty/wellness centre


Voor wie is de opleiding Cavitatie?

In principe kan iedereen (vanaf 16 jaar) de opleiding volgen.

Ook voor degenen die een eigen salon willen beginnen is deze opleiding zeer geschikt.

 

Modellen

Je dient zelf voor twee geschikte modellen te zorgen! Geen model? Geen nood wij hebben een modellenlijst beschikbaar.

 

Opleiding

Voordat je het apparaat koopt is, is het belangrijk dat je kennis hebt van de medische studies van de werking van het apparaat en de resultaten die ermee behaald kunnen worden. Volg daarom een cavitatie opleiding zodat je geen eventuele huidbeschadiging of andere problemen kunt veroorzaken. 

Bij de theorie is het van belang dat deze vooraf thuis wordt bestudeerd, zodat wij zo snel mogelijk aan het praktijk gedeelte kunnen beginnen.

Bij aankoop van het cavitatie apparaat is de opleiding kosteloos!


Bijzonderheden

Na de opleiding ontvang je een certificaat. Jolange Opleidingen geeft 100% certificaatgarantie. Heb je na de opleiding nog vragen over dingen die niet of nog niet helemaal duidelijk zijn in de praktijk, dan kun in overleg met de docent terug komen voor een kosteloze les.

 

Aanwezig: Schriftelijke opleiding en of instructiefilm.skin-laser-rejuvenation.png


Lesdagen

Je kan bij Jolange Opleidingen zelf een voorkeursdatum en voorkeursdag aangeven.

Deze opleidingen starten wekelijks

1 x per week

 • Dagopleiding maandag t/m vrijdag.
 • Avondopleiding (in overleg)

Gratis examen 

Binnen opleidingsschool Jolange is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? 
Geen enkel probleem, je kunt zonder extra kosten herkansen!

 

Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Jolange Opleidingen geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Om de kosten van het startpakket zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit, hebben wij met groothandel Derma Codes voor hair, beauty en wellness een samenwerking, waardoor wij jouw startpakket voor de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Als je een startpakket afneemt bij groothandel Derma Codes krijg je bij diverse opleidingen enkele starttools gratis. Gebruik van diverse beauty apparatuur wordt voor een redelijk bedrag per dag verhuurd aan onze Jolange-cursist. Dit kunnen wij doen doordat wij speciale afspraken hebben met onze leverancier, waar jij van profiteert.

Bij Jolange Opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam

 

Extra en vervolgopleidingen

Door het volgen van extra opleidingen verbreed je behandelingen in jouw salon aanzienlijk. Een opleiding in apparatuur kennis, is ook perfect om jezelf specialiseren in beauty technologie specialist! Naast het leren van cavitatie kun je bij ons terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van haarmode en beauty. Ben je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres

Na deze Cavitatie opleiding kan je je nog meer specialiseren in bijv:

OMSCHRIJVING VAN DE OPLEIDING CAVITATIE MET CERTIFICAAT AFSLANKTHERAPIE / HUIDVERBETERING / CELLULITIS / VETREDUCTIE / ANTI-AGE / CUPPING

Hoe vaak moet er behandeld worden?
Het aantal keren dat behandeld moet worden, hangt af van een aantal factoren. De cliënt kan zelf het resultaat beïnvloeden door zich te houden aan een aantal regels die gevolgd moeten worden na een behandeling. Deze krijgt de klant na afloop van een behandeling mee naar huis. De klant stopt met behandelingen op het moment dat hij/zij zelf tevreden is over het resultaat.

De behandeling:
Na het aanbrengen van een contactgel wordt het hand stuk van het Cavitatie-apparaat op de plekken gezet waar het vet verwijderd moet worden. De figuur verbeterende behandeling is pijnloos, de klant voelt soms wat prikkelingen of warmte.

Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. Het is aan te bevelen om direct na de behandeling een bindweefselmassage uit te voeren. Dit gaat verslapping van de huid tegen.

Voor een schoonheidsspecialiste is het moeilijk een keuze te maken om met apparatuur te gaan werken en al helemaal wanneer je weinig van techniek weet. Er zijn verschillende factoren die bepalen of je te maken hebt met een goed apparaat of niet, zoals de kwaliteit van de geluidsgolven (hoe precies kun jij -of het apparaat- dat regelen), de behandelkop en de regeling van de temperatuur. Als je overweegt om een apparaat aan te schaffen dan moet je eerst vaststellen waarvoor je de apparatuur wilt gebruiken.  Is het voor het verminderen van vet (cavitatie) of voor het dieper insluizen van werkstoffen? Wat verwacht jij van het apparaat en welke lichaamsbehandelingen kun jij er mee doen? Besef dit heel goed wanneer je met dit soort afslank of huid verbeterende apparatuur werkt. Daarom is het van belang een goede opleiding beauty te volgen, om problemen en eventuele huidbeschadigingen te voorkomen.

Met een combi van ultrasoon en de cupping techniek:
Bij het behandelen van de huid met een ultrasonoor (trillingen) worden de ruimtes tussen de cellen wijder. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd. Dit is zeer wenselijk aangezien afvalstoffen vocht aan de huid onttrekken.

De afslank of cellulitis behandeling richt zich op het stimuleren van de huid zelf en zorgt er daarnaast voor dat de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen verbeterd wordt. Het zorgt er voor dat de huid zelf werkt om bestaande rimpels te vervagen en verslapt bindweefsel te verstevigen.

Cupping:

Vacussage is ook bekend als cuppingmassage. Cupping betekent het plaatsen van "cups" op het lichaam. Deze cups zijn glazen bokaaltjes die zuurstofarm (vacuüm) worden gemaakt, vervolgens op het lichaam geplaatst worden en zich vastzuigen op de gewenste locaties.
Binnen de oosterse geneeskunde is cupping een veelvuldig gebruikte zuigtechniek, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken.

De vacussage is een vorm van acupunctuur die gericht is op de beweging van de energie, het bloed, en de lichaamsvloeistoffen. De vastgezogen cups op de huid vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën.

Het lichaam wordt eerst gemasseerd met massageolie, waarna er cups aangebracht worden op strategische plaatsen. Onder de cups treedt een zeer sterke doorbloeding op. De cups worden over het lichaam bewogen, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft.

erkend

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.