BB kissable lips: de nieuwste trend voor volle glossy lippen!

BB Glow Lips

BB Glow gezichtsbehandelingen zijn razend populair. Het BB Glow serum hydrateert en zorgt voor een egale teint. Ook is er BB Glow semi-permanente foundation, waarmee je de huid zelfs een tint lichter of donkerder kunt maken. Met de nieuwste BB Glow trend kun je deze gewilde gezichtsbehandelingen helemaal compleet maken. Het is namelijk een behandeling voor de lippen en heet: BB kissable lips. Benieuwd naar deze behandeling om prachtige volumineuze lippen te krijgen? Lees dan snel verder!


Gehydrateerde, gezonde lippen

Voor de perfecte BB lips voer je eerst een nano-dermabrasie uit. Tijdens deze voorbehandeling haal je met de DermaPen het bovenste minuscule laagje van je lippen af. Deze voorbehandeling doet geen pijn en zorgt ervoor dat het serum en de lip tinten veel beter worden opgenomen. Het BB lipserum zorgt voor gehydrateerde, gezonde lippen. Perfect voor lippen die een boost nodig hebben!

Kies een lip tint voor volle lippen die extra opvallen

Bij de BB lips behandeling kun je ook een semi-permanente kleur kiezen. De meso lip tinten variëren van lichtroze tot donkerrood. Bij BB full lips kleur je de lippen met hetzelfde BB kleurpigment in. Ook kun je kiezen voor BB ombré lips. Bij deze techniek gebruik je donkere en lichte lip tinten die in elkaar overvloeien. Je begint met een donkerdere meso lip tint aan de rand van de lippen en werkt met lichtere lip pigmenten naar de binnenkant toe. Beide technieken zorgen voor opvallende, verleidelijke lippen die om te zoenen zijn!

Alternatief voor permanente make-up

Voor een optimaal kleurresultaat zijn meestal meerdere behandelingen nodig. De BB lip tinten blijven tot 3 maanden zichtbaar. Hierdoor zijn BB kissable lips ook een goed alternatief voor permanente make-up. PMU kan jaren zichtbaar blijven, terwijl de BB lip tinten na een paar maanden vervagen. Als je de BB kleur op je lippen zat bent, laat je ze gewoon niet bijwerken. Ook kun je steeds voor een andere kleur en techniek kiezen. Een ander voordeel is dat de BB lipproducten ook bijdragen aan de gezondheid van jouw lippen.

Wil jij de BB lips behandeling ook in jouw beautysalon aanbieden? Tijdens de BB Glow Masterclass Lips leer je alles over de verschillende technieken. Je kunt bij ons ook de opleiding BB Glow en de BB Glow Masterclass Face Contouring & Blush volgen!

Deel dit bericht: