Altijd perfecte make-up? Het kan met BB Glow Face Contouring en Blush!

banner face contouring

Vorige week schreven we over de nieuwste BB Glow behandeling voor volle glossy lippen. Na de BB kissable lips zien we nu ook een nieuwe trend op het gebied van gezichtsbehandelingen: BB Glow Face Contouring en Blush. Na deze behandeling sta je elke dag op met perfecte foundation en contouren. Ideaal dus als je hier elke ochtend veel tijd aan kwijt bent. Wil je alles weten over deze gloednieuwe beautybehandeling? Lees dan snel verder! 


BB Glow

Misschien ben je al bekend met de BB Glow behandelingen, waarbij je een serum of semi-permanente foundation de huid in brengt. Het BB Glow serum is zeer effectief bij huidverbetering, omdat het de aanmaak van collageen stimuleert en een vitaminebom voor de huid is. Ook krijgt de huid een prachtige natuurlijke ‘glow’. BB Glow foundation is perfect voor mensen die een oneffen huid hebben. Pigmentvlekjes verdwijnen en de huid kan zelfs een tint lichter of donkerder gemaakt worden. Wil je met BB Glow ook diepte in het gezicht aanbrengen? Dan is de BB Glow Masterclass Face Contouring en Blush echt iets voor jou!

BB Glow Face Contouring

BB Glow Face Contouring is een specialistische behandeling, waarbij je met verschillende foundation tinten de contouren van het gezicht benadrukt. De techniek lijkt op de contouringtechniek van de visagie, alleen is het BB Glow effect enkele weken zichtbaar!

Je brengt de semi-permanente BB Glow foundation met een DermaPen de huid in. De DermaPen werkt op een oppervlakkige diepte in de huid, waardoor de pigmenten langzaam en op een natuurlijke manier de huid verlaten. BB Glow Face Contouring is de ideale behandeling voor mensen die met een sprekend gezicht en egale teint willen opstaan. Voor een optimaal resultaat dien je elke 4 tot 6 weken de behandeling te herhalen.

BB Glow Blush

Met BB Glow Blush breng je met rood/roze BB Glow tinten een stralende blush aan op de wangen. Je kunt deze behandeling combineren met een BB Glow behandeling of BB Glow Face Contouring.

Wil jij een specialist worden op het gebied van BB Glow behandelingen en met jouw salon toonaangevend zijn in de beautywereld? Volg dan de Masterclass BB Glow Face Contouring en Blush en de BB Glow Masterclass Lips

Deel dit bericht: