Afvallen zonder operatie? Het kan met deze behandelingen!

Afvallen

Heb je een buikje waar jij je al een hele tijd aan stoort? Of heb je andere probleemzones die zelfs met sporten en gezond eten niet verdwijnen? Dan is het heel begrijpelijk dat je daar vanaf wilt! Toch zijn de meeste afslankbehandelingen erg ingrijpend. Zeker als er een chirurg aan te pas komt. Gelukkig zijn er ook een heleboel alternatieve behandelingen om af te vallen zonder operatie!


Cavitatie

Bij Cavitatie afslanktherapie val je af zonder injecties of operaties. Tijdens de behandeling dringen laagfrequente ultrasound geluidsgolven door tot in de vetlaag. Door de trillingen van de geluidsgolven gaan de vetcellen kapot. De beschadigde vetcellen verlaten het lichaam op natuurlijke wijze. Voor een optimaal resultaat krijgt de klant ook een massage met de vacuüm-functie van de cavitatie-machine. De onderhuidse verklevingen komen hierdoor los wat schitterende resultaten kan opleveren!

Bodycontouring

Bodycontouring is een behandeling die steeds populairder wordt in afslanksalons. Met Bodycontouring (ook wel LPG of endermologie) kun je probleemzones verstrakken en cellulite aanzienlijk verminderen. De vacuümroller heeft een aantal cilinders die de huid optillen en afrollen. Dit resulteert in een vacuümmassage die het onderhuidse weefsel intensief behandelt. De RF-techniek van de Vacuum Slimming Machine verwarmt het weefsel en stimuleert de collageenproductie. Hierdoor verstevigd en verstrakt de huid. De behandeling is non-chirurgisch, volledig veilig en zeer effectief. Het lichaam krijgt dus prachtige contouren zonder narcose, verdoving, incisies, pijn of littekens!

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een revolutionaire behandeling, waarmee je plaatselijk vet bevriest. Tijdens de behandeling koel je onderhuids de vetcellen af, waardoor ze afsterven. De dode vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. De behandeling om vet te bevriezen duurt slechts enkele minuten per zone, afhankelijk van de dikte van de vetlaag. Cryolipolyse is bewezen effectief bij onder andere de volgende zones: benen, buik, taille, billen, heupen, bovenarmen, zwembandjes en love handles. Het is dus eigenlijk een non-chirurgisch alternatief voor liposuctie!

Infrawrap en spierstimulatie

Bij infrawrap gebruik je een pressotherapie-pak met infraroodsysteem. In dit pak wordt de luchtstroom aan- en afgevoerd, wat resulteert in een ontspannende massage. Door de pressotherapie verlies je gewicht, raak je centimeters kwijt, verlaagt het vetpercentage en vermindert cellulite. De klant kan dus verstrakken en afvallen zonder operatie. Voor een optimaal resultaat combineer je infrawrap met spierstimulatie. Bij spierstimulatie train je de spieren met elektrische pulsen. De spierstimulatie-behandeling staat gelijk aan een paar uur trainen in de sportschool, zonder dat je daadwerkelijk sport!

Deel dit bericht: