Afvallen en een strakkere huid, deze behandelingen werken echt!

Afslanken blog jolange opleidingen

Alhoewel we nog verstopt zijn in dikke kooltruien en de regen met bakken uit de hemel komt, maken we alweer kleine stapjes richting het voorjaar. En dat betekent: ‘Suns out, Buns out!’ Maar hoe lekker zit jij in je vel? Dat laatste vetrolletjes weg of de huid nog iets strakker krijgen? Welke behandelingen werken nou echt?


Onder het mes

We kennen allemaal de chirurgische behandelingen waar er door middel van liposuctie vet wordt weggezogen. Smakelijk is het niet maar wel effectief! Overtollige huid kan worden weggesneden. Deze contourherstellende behandelingen hebben een zeer lange hersteltijd. Je ligt hiervan vaak weken in de kreukels. Trek ook alvast de portemonnee maar, want ‘sweet lord’ wat is dat duur! Er zijn tegenwoordig echter alternatieven die net het laatste laagje vet kunnen weghalen en de huid aanzienlijk kunnen verstrakken. Maar over welke non-chirurgische behandelingen hebben we het dan?

Vet bevriezen

Mogelijk heb je dit fenomeen als eens voorbij zien komen. Het wordt ook wel cryotherapie, coolsculpting of fatfreezing genoemd. ‘Brrrrrr, koud’…..zou je denken! Maar met het Cryolipolyse apparaat van Derma Codes bevries je zonder enig ongemak vetcellen, waardoor deze blijvend worden vernietigd. Reken voor het perfecte resultaat op 2-3 behandelingen. Gemiddelde prijs is 350 euro per zone.

Slank door geluidsgolven

Behandelingen waarbij je direct na 1 behandeling het vet ziet verdwijnen is een ware droom op afvalgebied. Ultrasoontherapie, ofwel Cavitatie is dé oplossing op het gebeid van plaatselijk vet verliezen. De Multi Cell 2020 Cavitatie apparaat van Derma Codes voert dit trucje perfect uit. Met behulp van de ultrasone geluidsgolven wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht, waardoor de wand van de vetcel breekt. Er zijn gemiddeld 6-10 behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Tarief ligt gemiddeld op de 80 euro per behandeling. ‘Hallo Killerbody!’

Workout, zonder een workout

Elektrotherapie is momenteel razend populair. Door de elektromagnetische golven van de Sculpting Body Contouring (Sense) van Derma Codes wordt niet alleen vet afgebroken, maar worden ook de spieren gestimuleerd. Uit onderzoeken is gebleken dat een half uurtje aan dit apparaat gelijk staat aan 20.000 sit-ups of squats. En iedereen weet: ‘No Squats, No Booty!’ Aangezien een gedefinieerd fit lichaam tegenwoordig een stuk belangrijk is dan alleen maar slank zijn is dit apparaat wat ons betreft het pareltje onder de bodycontouring apparaten! Je betaalt voor deze behandeling gemiddeld 350 euro per zone. Reken op 4 tot 5 behandelingen.

Ultra strak

Al lekker bezig geweest om de laatste pondjes kwijt te raken en ligt de focus vooral op huidverstrakking? Dan is een HIFU-behandeling met de Sense Laser® 4D HIFU machine van Derma Codes dé oplossing. HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een behandeling op basis van geluidsgolven wat collageen aanmaakt en de huid zichtbaar straktrekt. Meestal is er maar 1 behandeling nodig. Tarief per zone ligt gemiddeld op de 350 euro. Bodycontouring dien je te zien als een hulpmiddel dat ingezet kan worden om een bepaald doel te bereiken. Het is slechts een onderdeel van een proces. Gezonde voeding en sporten is van belang om doelen te bereiken. Dus aan de slag: ‘suck it up so you don’t have to suck it in!’

Wil jij een opleiding volgen om één van de bovenstaande behandelingen uit te voeren? Bekijk dan hier alle opleidingen m.b.t afslanken!

Deel dit bericht: