20% korting op alle opleidingen

blog korting

Het is zover. Wij mogen binnenkort onze deuren weer openen! Dit betekent dat iedereen weer bij ons terecht kan voor het volgen van praktijkgerichte lessen én het behalen van een erkend certificaat of diploma. Daarnaast heeft ons team achter de schermen zeker niet stil gezeten! Ben jij benieuwd waar wij aan hebben gewerkt? Lees dan gauw verder…


Achter de schermen

Ons team is druk bezig geweest met het verbeteren en vernieuwen van de kappersopleidingen. In de blog ‘De vernieuwde kappersopleiding speciaal voor jou!‘ was hier al iets meer over te lezen. Onze docenten hebben hard gewerkt aan het vernieuwde lesmateriaal. De nieuwe readers maken het gemakkelijk voor cursisten om thuis informatie terug te vinden. Ook groothandel Derma Codes heeft de afgelopen weken niet stil gezeten. Met de nieuwe startpakketten van Derma Codes heb jij voortaan genoeg spullen in huis om thuis te oefenen.

Nieuwe opleiding Haar Föhnen

Naast het verbeteren van de opleidingen zijn er ook nieuwe opleidingen ontwikkeld. Tijdens de nieuwe opleiding Haar Föhnen leer je alles, van het wassen en masseren van het haar tot aan het werken met de nieuwste föhntechnieken. Je gaat aan de slag met de nieuwste trends op het gebied van de perfecte hair blow-out. Onze professionele en enthousiaste docenten staan inmiddels te popelen om jou deze föhntechnieken te leren, dus schrijf je gauw in! 

Nieuwe opleiding PMU Wenkbrauwen Manueel

Handmatig pigment aanbrengen in de huid is een effectieve manier om de meest natuurlijke wenkbrauwen te creëren. Word nu een Manual Brow Artist met de nieuwe opleiding PMU Wenkbrauwen Manueel. De nieuwste Microblading en Micro Wheel (mesjes en wieltjes) technieken komen aan bod tijden deze PMU Manueel opleiding. Leer je de verschillende PMU-wenkbrauwtechnieken in de huid te plaatsen, zoals: Graphic, Shading, Powder, Ombré, Feather, 3D Hairstroke en Bold brows.

20% Korting op alle opleidingen t/m 14 mei!

Wij hebben iedereen natuurlijk gemist en wij zijn erg blij dat we binnenkort weer open kunnen. Daarom krijgt iedereen op alle opleidingen maar liefst 20% korting! Dus, heb jij altijd al een carrière willen beginnen als schoonheidsspecialist? Of ben jij al een permanent make-up artist en kan jij niet wachten om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is dit je kans om de grote stap te zetten! Waar wacht je nog op? Schrijf je in via onze website voor een opleiding naar keuze.

 

Deel dit bericht: